Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Hymytyttö ja -poika saivat rinnalleen hymyhenkilön

Uutiset: Venäjän hyökkäyssota vaikutti Suomen puolustusvoimien reserviin kahdella tavalla: osa erosi, osan taistelutahto nousi. Waltteri Kivelä kuuluu niihin reserviläisiin, jotka ovat jättäneet sodanaikaisen tehtävänsä.

Oma raha: Maija-Liisa Suomala, 59, vietti 20 vuotta kotiäitinä. 12 lapsen perheessä rahan säästämisestä tuli tuttua ja Suomala on kokenut myös sen, miltä tuntuu kun kotitalo on pakko myydä velkojen kattamiseksi.

Lemmikit: Koiran omistajan on oltava tarkkana, sillä kadunvarresta voi päätyä lemmikin sisuksiin paljon sellaista, mikä ei sinne kuulu.

Ajassa: Pyörämekaanikko Jani Kainulainen saa keväisin huoltaa niin tavallisia fillareita kuin sähköpyöriäkin. Sähköpyörästä haaveilevalle hän vinkkaa, että menopeliä ei kannata katsella markettien valikoimasta.

Työelämä: Entinen hoitaja Kari Häkkinen kannustaa nuoria hoitajan työstä kiinnostuneita alalle, mutta kehottaa heitä rohkeuteen ja avun pyytämiseen vanhemmilta kollegoilta.

– Työolosuhteiden ja palkkauksen on pakko muuttua paremmaksi, muuten meitä suomalaisia ei hoida kohta kukaan. Kauhukuvia ei kannata kavahtaa. Hoitoalalla on paljon yksiköitä, joissa on hyvä tehdä töitä.

Ajassa: Koululaisille jaettavia hymypatsaita tilataan edelleen vuosittain noin 6 500 kappaletta. Nyt myös sukupuolivähemmistöt on huomioitu, kun hymytyttö ja -poika saivat rinnalleen hymyhenkilön.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!