Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Musiikin opiskelijoille jaettiin stipendejä – Arno Reinikainen kiittää selloyhtyeen kavereita tsemppaamisesta

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston kevään päätöskonsertissa 25.5.Järvenpää-talolla jaettiin stipendejä hyvin edistyneille musiikin opiskelijoille. Lahjoittajatahojen edustajana paikalle oli päässyt Lions Klubi Järvenpää/ Jean Sibeliuksen varapresidentti Hannu Tamminen.

Päätöskonsertissa esiintyivät niin musiikkiopistossa opiskelevat soittajat ja laulajat kuin opettajat. Tilaisuudessa sai yhteensä 37 opiskelijaa todistuksen. 25 sai todistuksen perusopintojen suorittamisesta ja 12 sai todistuksen syventävien opintojen suorittamisesta.

Lionsien stipendit jaettiin opettajakunnan ehdottamille viidelle ahkeralle opiskelijalle. Sibelius-stipendit saivat tänä vuonna musiikkiopistosta Sara Lindberg, Niilo Nykänen, Veera Peltonen, Arno Reinikainen ja Arttu Takkinen. Lisäksi Soroptimistien Järvenpään osaston stipendit oli myönnetty Tanja Hintsalalle ja Vivian Stewartille. Arvokkaimmat Ylermi Kuulan stipendirahaston stipendit saivat Rosalia Raijas ja Samuel Saarikivi.

Arno Reinikainen kertoo lionsien tiedotteessa stipendin tulleen hänelle yllätyksenä. Reinikainen on soittanut selloa musiikkiopistossa vuodesta 2017 saakka. Hän oli sitä ennen osallistunut avointen ovien päivään, missä pääsi testaamaan eri soittimia ja sello tuntui silloin kivoimmalta ja kun perhekin tuki asiaa, oli soittimen valinta selvä.

Sellonsoittajana kehittymisessään Arno piti tärkeänä soiton opettajaa Kristiina Hirvosta, jonka kanssa edistyminen ja yhteistyö on kehittynyt pikkuhiljaa sekä selloyhtyeen kavereita, jotka tsemppaavat toisiaan. Selloyhtyeessä on neljä kaveria, mutta välillä soitetaan isommissakin kokoonpanoissa, kuten tehtiin myös päätöskonsertissa. Reinikainen aikoo ensi vuonna aloittaa lukiossa ja jatkaa musiikkiopintoja siellä, jos mahdollista, ja tietenkin musiikkiopistossa.