Kiekkofanit juhlivat kultaa niin että tuli sanomista – IS: Turku teki rikosilmoituksen, helsinkiläisravintola kärsi tuntuvia vaurioita

Suomen neljännen jääkiekon MM-kullan juhlinta ei mennyt kokonaisuudessaan kuin Strömsössä. Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että Turun kaupunki päätti tehdä toriparkin ympärillä tapahtuneesta juhlinnasta rikosilmoituksen.

Torille oli kertynyt lukematon määrä juhlijoita, joista kymmenet kiipesivät kahden työmaalla sijaitsevan paviljongin päälle. Ainakin yksi torin rakennuksista on vaurioitunut ja kaupunki pyytää nyt selvittämään, syyllistyivätkö fanit vahingontekoon.

Samaten Ilta-Sanomat kertoo ravintola Kappelin kokemista vahingoista. Senkin katolle kiipesi lukematon määrä jääkiekon ystäviä. Tämän seurauksena ikkunoita ja terassikalusteita hajotettiin ja terassin infrapunalämmittimien johtoja oli revitty irti.

– Nyt meni juhlinta täysin överiksi! Jos on ilon juhla, niin miksi täytyy alkaa hajottaa paikkoja, ihmettelee ravintolanjohtaja Santeri Uusitalo haastattelussa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut