Pekka Töpöhännän koti on Järvenpään kesäteatterissa

Hurmaavan hauska koko perheen näytelmän ensi-ilta on lauantaina 11.6. kello 16 Järvenpään kesäteatterissa Vanhankylänniemessä.

Ohjaaja Samuli Reunanen virittää kirjavan Göstä Knutssonin luoman kissayhteisön vauhdikkaaseen menoon uudessa sovituksessaan, jossa Pekka, Markus Peltola, tempautuu elämänsä seikkailuun, ja tietenkin kalanruotoja rattaisiin heittävät myös Monni, Joona Majurinen, Pilli, Artturi Frisk ja Pulla, Juha Latvala.

Rakastettu tarina maailman kilteimmästä kissasta on ajankohtainen muistutus erilaisuuden kunnioittamisen ja heikompien puolustamisen tärkeydestä.

Pekka ja kumppanit osoittavat mitä parhaimmalla tavalla, miten arvokasta on uskaltaa olla kiltti silloinkin, kun se vaatii rohkeutta.

Pekka Töpöhäntä -esitykset 11.–19.6., 15.–31.7. ja 5.–6.8. Liput 25 / 22 euroa, Lasten lippu 18 e, Perhelippu 80 e (2 aikuista, 2 lasta) Stålhanentie 4. Noin 20 minuutin väliaika ja tarjolla on pilliä ja pullaa korvausta vastaan.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut