Lue lisää näköislehdestä: Pienpanimotrendin konkari tekee oluensa nautittaviksi – "Sellaisiksi, että niitä mielellään ottaa toisen tai jopa kolmannenkin tuopin, jos oikein hurjistuu"

Olut: Jussi Tamminen on pienpanimotrendin edelläkävijä. Maku Brewing perustettiin vuonna 2014. Siitä lähtien pienpanimoiden määrä on yli kaksinkertaistunut.

Makun tuotteiMakun tuotteissa filosofiana on hänen mukaansa makujen tasapaino. Panimo ei tavoittele erikoisia makuyhdistelmiä, vaan oluet on tehty nautittaviksi.

– Sellaisiksi, että niitä mielellään ottaa toisen tai jopa kolmannenkin tuopin, jos oikein hurjistuu.

Historia: Sata vuotta sitten Eero Erho teki historiallisen laskuvarjohypyn. Luutnantti Erho hyppäsi Laatokan laineisiin ja samalla historiaan 17.6.1922 Syvärillä. Se oli ensimmäinen suomalaisen lentokoneesta tekemä laskuvarjohyppy itsenäisessä Suomessa.

Henkilö: Pappi Matti Kivilahti vastaanottaa esirukouspyynnön vaikka terassilla. Papin työ ei ollut Kivilahdelle itsestään selvä valinta, mutta seurakunnassa on vierähtänyt jo vuosikymmen.

Henkilö: USA:n presidentin Bill Clintonin kanssa seksisuhteessa ollut Monica Lewinsky markkinoi kirjaansa Suomessa vuonna 1999. Vierailu oli mediatapaus.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut