Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Michael Monroe soittaa Senior Voicen Kalle Jussilan uudella singlellä

The Voice of Finland: Senior - ohjelmassa kisannut Kalle Jussila on yhdistänyt voimansa kilpailun tähtivalmentajan Michael Monroen kanssa, kerrotaan lehdistötiedotteessa

Jussila on julkaissut uuden version Roy Orbisonin tunnetuksi tekemästä I Drove All Night -kappaleesta, johon hän on tehnyt suomenkielisen sanoituksen ja jossa Michael Monroe soittaa saksofonia.

– Olin kirjoittanut I Drove All Night -kappaleeseen tekstin jo 20 vuotta sitten. Nyt viimein tuntui siltä, että on aika laulaa se levylle. Jossain vaiheessa Senior Voicen tekoa Michael ohimennen sanoi, että hän voisi tulla fiittaamaan, jos olen tekemässä uutta musiikkia. Kyse oli siis todellisesta sattumasta, joka toteutui hetimmiten. Arvostan Michaelia suuresti. Hän on sanansa mittainen mies ja erittäin lämmin persoona, Kalle Jussila kertoo.

– Kalle Jussila oli yksi suosikkini The Voice Senior -kaudelta ja kuten yleensä, tuen mielelläni tiimini laulajia myös Voicen ulkopuolella kilpailun loputtua. Kalle oli tehnyt hyvän version tästä Roy Orbisonin klassikosta ja lähdin mielihyvin mukaan. Äänitimme saksofoniosuuteni Turussa. Päädyin myös laulamaan muutamia stemmoja kertosäkeeseen. Toivon Kallelle isoa menestystä, sillä hän on poikkeuksellisen lahjakas laulaja ja hieno mies, jolla on sydän paikallaan, toteaa Michael Monroe.

Kalle Jussila aloitti keikkaillun jo 1980-luvun lopulla. Jussila sijoittui vuonna 2013 Tangomarkkinat kisassa neljänneksi ja vuonna 2015 toiseksi.

Mäntsälässä asuva 61-vuotias Jussila on julkaissut urallaan kolme albumia, joiden kappaleet ovat valtaosin hänen omaa sävellys- ja sanoitustuotantoaan.

Musiikin lisäksi Jussila on kunnostautunut keihäänheittäjänä ja osallistuu kesällä lajissa veteraanien MM-kilpailuihin.