Lue lisää näköislehdestä: Esko Lavonen on tehnyt jo kymmenen rikosilmoitusta ja oman luottokiellon – silti identiteettivaras iskee yhä

Kotimaa: Valtiontalouden tarkastusviraston (VTV) pääjohtaja Sami Yläoutinen on huolestunut Suomen talouden tilasta tänä vuonna ja lähitulevaisuudessa. Hänen maalaamansa kuva ei ole ruusuinen.

Oma raha: Esko Lavonen, 61, ei edelleenkään tiedä, mistä joku on saanut käyttöönsä hänen henkilötunnuksensa. Jotenkin se kuitenkin on päätynyt identiteettivarkaalle. Lavonen on tehnyt jo kymmenen rikosilmoitusta ja asettanut itsensä luottokieltoon. Yllätyslaskuja tulee silti.

Henkilö: Viime vuoden lopulla kilpauimari Aapo Huhti huomasi, että jokin oli vialla. Vihoitteleva reisi hankaloitti treeniä, joten mies suuntasi lääkäriin. Diagnoosina oli harvinainen syöpä.

Asuminen: Instagram-tilit inspiroivat varkautelaisen Mari Makkosen, 44, remontoimaan rintamamiestaloaan miehensä kanssa. Some ei kuitenkaan määrää, mitä talossa tehdään.

Ajassa: Toimitus testasi klassikkojäätelöiden uudet versiot. Pari jäätelöä yllätti testiraadin, ja pettymyksiäkin tuli. Testattavien irtojäätelöiden joukkoon mahtui sekä liian vahvoja että liian laimeita makukokemuksia.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut