Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jatka lausetta | Maku Brewingin Jussi Tamminen rakastaa budjettien näpertelyä ja herkistyy kanakorin äärellä

En olisi ikinä uskonut… että, harrastuksesta syntyy työ ja sillä voi saada työllistettyä lähes kymmenen muutakin ihmistä. Tässä on ollut niin hyviä kuin haastaviakin aikoja, mutta kyllä sen edelleenkin tuntee, että työ on alkanut harrastuksesta. Sama intohimo on tallella.

Olen loistava… luovimaan erilaisissa tilanteissa, järjestelmään asioita, pitämään pään kylmänä ja olemaan hermostumatta.

Otan oluen, kun… näen ystäviä. Ja monesti saatan tarjotakin tarjota sellaisen.

Noloa myöntää mutta… kerään ihan liikaa asioita to do -listalle ja se on syy sille, että joudun niin usein luovimaan.

Haluaisin oppia… hitsaamaan, laulamaan sekä joitakin party tricksejä. Hitsaaminen on tärkeä asia panimoalalla, ja sille taidolle olisi tilausta lähes koko ajan. Party trickseillä eli hauskoilla tempuilla olisi taas mukava vapauttaa juhlissa tunnelmaa. Vapaalla pyrin… tapaamaan ystäviä ja nauttimaan olosta.

Voisin syödä pelkästään… nakkikastiketta tai lasagnea. Kun puolison kanssa mietimme, että mitä tällä viikolla syödään, niin näitä yritän aina ehdottaa listalle.

Työpäiväni ovat usein… hyvin pitkiä. Innostun helposti ja kun aloitan jotakin, niin en oikein osaa jättää sitä kesken.

Jos saisin yhden toiveen, toivoisin… normaalia vuotta. Tässä on ollut pandemiaa ja sotaa. Nyt toivon, että saisimme kaikki normaalin vuoden.

Tuusulassa rakastan… lämpöä. Täällä on aina kesällä pari astetta enemmän lämpöä kuin kotona Helsingissä.

Tunnen vastustamatonta halua… päästä aloittamaan oman festarikesäni Puistobluesissa. On todella kiva päästä kesän ensimmäistä kertaa tarjoilemaan olutta tiskin takaa ihmisille. Inhoan luonteessani sitä, että… yritän tehdä vähän liian montaa asiaa kerralla, enkä oikein osaa keskittyä vain yhteen asiaan.

Minut saa liikuttumaan… elämän hyvät hetket. Ne saavat tunteet pintaan ja silmätkin kostumaan. Viimeksi liikutuksen aiheutti kanakori ja olut aurinkoisella terassilla.

Kun kukaan ei näe… kaivan joskus nenää.

En voi sietää… sovituista aikatauluista poikkeamista ilman, että siitä tulee ennakkovaroitus.

Minulla on pakkomielle… näpertää budjetteja. Niin perheen kuin firman budjetin ja lukujen pyörittely tuo jotain ihmeellistä rauhaa.

Ihailen… äänekkäästi nauravia ihmisiä. He tuovat iloa elämään.

Jokaisen kannattaisi joskus hakea… olutta täältä Makun kioskilta Ristikivestä