Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haarajoella kasvaa harvinaista herkkua kulinaristeille – Järvenpääläinen Mikko Rytilä viljelee rocotoa, joka oli aikanaan intiaanien ravintoa Andeilla

Chilejä kasvattava Mikko Rytilä keräsi ensimmäiset maistiaiset omalta viljelmältä juhannuksen alla.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Keski-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 1 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Keski-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi