Järvenpään Ainolaan valmistui 68 uutta vuokra-asuntoa

A-Kruunun uusin vuokratalokohde on Ainolan juna-asemalla osoitteessa Väärävarsi 1. Kohde houkutteli A-Kruunun tiedotteen mukaan erityisesti nuoria, opiskelijoita ja perheellisiä asukkaita.

Hakijoita kesäkuun lopussa valmistuneisiin 68 asuntoon tuli hakuajan puitteissa 523. Asuntojen omakustannusperiaatteen mukaan määräytyvä keskineliövuokra on 12,82 euroa neliöltä kuukaudessa. ARA-ohjeistuksen mukaan valitut asukkaat tulevat Järvenpäästä, mutta myös muualta pääkaupunkiseudulta, kuten Vantaalta.

– Vetovoimatekijöitä ovat myös arkkitehtonisesti tyylikkäässä kohteessa olivat erityisesti edullinen vuokrataso ja sijainti juna-aseman vieressä. Sijainti mahdollistaa erinomaiset kulkuyhteydet sekä Järvenpään keskustan palvelujen pariin että Helsingin keskustaan, kertoo vuokrauspäällikkö Laura Kalakoski tiedotteessa.

Väärävarren kahteen viisikerroksiseen taloon valmistui asuntoja yksiöistä viiden huoneen ja keittiön huoneistoihin. Asuntojen keskipinta-ala on 56,9 neliötä.

A-Kruunulla on nyt valmiina 2 157 asuntoa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut