Lue lisää näköislehdestä: Ukrainassa taistellut suomalainen palasi kotiin, nyt hän kertoo sodasta – "En voi hyväksyä Venäjän imperialismia"

Uutiset: Maaliskuussa Ukrainaan lähtenyt suomalaismies kertoo näköislehdessä erikoisesta matkastaan taistelukenttien halki. Sotaan lähteminen vierastaistelijana ei ole kepeä päätös.

– Ukraina on tullut tutuksi ja läheiseksi maaksi vuosien aikana, ja siellä asuu ystäviäni. En voi hyväksyä Venäjän imperialismia, ja mielestäni sen pitää pysähtyä Ukrainassa. Muutoin ongelmia on vielä edessä jossain muualla, mies sanoo viitaten Itämeren kiristyneeseen ilmapiiriin.

Ajassa: Kovat lämpötilat lisäävät tapaturmia ja voivat aiheuttaa tukalaa oloa. Helle näkyy jo sairaaloissa.

THL:n johtava tutkija Timo Lanki listaa käytännön vinkkejä tukalan olon helpottamiseksi.

Ajassa: Tienpientareet, metsät, ojienreunukset ja niityt ovat nyt täynnä värikkäitä luonnonkukkia. Floristiksi opiskeleva Tiina Vänttinen kertoo, miten niistä saa kauniit ja näyttävät kukkakimput.

Ajassa: Farmari-näyttely tuo Mikkelin keskustaan parisataa maatilan eläintä. Farmarissa panostetaan eläinten hyvinvointiin. Vesi loiskuu hanhien spa-osastolla ja olkipatjalla kelpaa ihmisenkin köllötellä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut