Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rela julkaisi uuden singlen nimeltä Feeniks

Artisti kannustaa kappaleellaan kuulijoitaan sivuuttamaan mitätöivät puheet ja voimaantumaan.

Jokelasta kotoisin oleva Laura Wäre, joka tunnetaan myös artistinimellä Rela, teki tuottaja Vesa Lappalaisen kanssa riittämättömyyden tunteesta voimaantumista kohti etenevän kappaleen Feeniks, kerrotaan artistin tiedotteessa.

Feeniks-linnun tarinasta inspiraation saanut Rela puki tuon tunteen sanoiksi, jotka auttavat myös muita nousemaan tuhkasta.

– Feeniks ei kerro pelkästään mun elämästä tai minusta, vaikka biisi sinänsä toki henkilöityy vahvasti tekijäänsä ja olen tekstissä yhtä alaston kuin sinkun promokuvissakin, Rela naurahtaa ja jatkaa:

– Feeniks levittää siipensä pelosta huolimatta ja lentää liekkeihin pää pystyssä. Aina uudestaan ja uudestaan palaen lopulta tuhkaksi, kunnes tuhkasta uudelleen syntyen, se kokoaa itsensä ja lähtee uuteen nousuun uusilla kokemuksilla varustettuna. Jokaisessa meissä asuu pieni Feeniks. Se on se sisäinen palo, joka on integroitu meidän kaikkien sisään. Toisilla liekki palaa hitaammin ja pienemmällä paineella, toisilla se liekki roihuaa lämmittäen samalla myös ympärillä olevia. Tärkeintä on, ettet anna sun palosi sammua, Rela sanoo tiedotteessa.

Hänet tunnetaan aktiivisesti eri kokoonpanojen kanssa keikkailevana artistina. Monet muistavat hänet myös vuoden 2018 X Factorista. Rela on aikaisemmin julkaissut singlet Mä en rakastu koskaan, Raskas sydän sekä aiemmin tänä vuonna kuultu Juokse tyttö, juokse.

Jokelan kasvatti Laura Wäre kahdeksan parhaan joukossa X Factorissa – katso linkistä tuore musiikkivideo

Räppäri Laura Wäre: "Minulla on suuria ja voimakkaita tunteita, jotka välitän musiikillani eteenpäin"