Vaarallinen vanki pääsi poistumaan luvattomasti Keravan avovankilasta toissa yönä, kertoo MTV

Vaaralliseksi todettu vanki poistui luvattomasti toissa yönä Keravan avovankilasta, kertoo MTV:n Uutiset.

MTV:n tietojen mukaan miehellä on kytköksiä United Brotherhood -jengiin ja lisäksi hänellä on vakava väkivaltarikostausta.

Mies pääsi poistumaan avovankilasta, kun hän katkaisi nilkkapantansa ja pakeni lukitsemattomasta portista. Tämä oli hänen toinen pakoyrityksensä lyhyen ajan sisällä. Tällä kertaa häntä ei saatu kiinni eikä hänen peräänsä lähdetty vankilasta.

MTV:n Uutiset kertoo, että mies on tuomittu aiemmin pitkiin vankeusrangaistuksiin muun muassa jengitiloissa tapahtuneesta julmasta raiskauksesta, useammasta tapon yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta. Mies oli sijoitettu avovankilaan, koska hän on vankeustuomionsa loppusuoralla.

MTV:n julkaisemien tietojen mukaan mies yritti karata Keravan vankilasta jo viime viikon perjantaina, juhannusaattona. Tuolloinkin hän irrotti nilkkapantansa ja meni ulos vankilan portista, mutta hänet saatiin kiinni portin ulkopuolella.

Ensimmäisen karkausyrityksen jälkeen mies laitettiin eristysselliin muutamaksi päiväksi, mutta häntä ei siirretty suljettuun vankilaan, vaikka karkaamisriski oli ilmeinen.

MTV:n Uutisten tietojen mukaan mies on yhä karkuteillä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut