Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viikon asunto | Remontoidussa taloyhtiössä on myynnissä asunto, jonka ikkunoista aukeaa näkymä kilometrien päähän

Aivan Keravan keskustassa Keskikadulla on myynnissä kolmio, jonka ikkunoista aukeaa maisemat, joita on harvassa suomalaiskodissa tarjolla. 14. kerroksesta näkyy yli koko Keravan ja pitkälle naapurikuntiinkin.

– Eikö olekin upeat näkymät, huokaa Aktia LKV:n kiinteistönvälittäjä Raili Helin.

Jos maisemat ovat priimat, niin asunto kaipaa hieman työstämistä. Helin toteaa, että keittiö vaatii täydellisen remontin, sillä se on alkuperäisessä kunnossa. Talo on valmistunut vuonna 1983.

– Muilta osin riittää pintaremontti, Helin sanoo. Asunnossa on kaksi reilun kokoista makuuhuonetta, olohuone ja keittiö. Kylpyhuone on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä vuonna 2015.

Kaikissa talon asunnoissa on oma sauna ja lasitettu parveke. Lattiat ovat parkettia.

Eikö olekin upeat näkymät.

– Sormiparketti on paksua ja sitä voi hioa ja lakata vuosikaudet. Sen voi myös maalata minkä väriseksi tahansa. Plussaa asunnossa on myös kaappitila, jota on paljon.

Eteisessä ja molemmissa makuuhuoneissa on leveät kaapistot.

– Näiden vanhojen kaappien rungot kestävät lähes ikuisuuden. Kun laittaa niihin uudet sisuskalut ja liukuovet, niin pääsee jo pitkälle, Helin maalailee.

Taloyhtiössä on tehty putkiremontti vuonna 2015 ja julkisivuremontti on juuri valmistumassa. Isoja remontteja ei ole tiedossa lähitulevaisuudessa.

Taloyhtiöstä löytyy askarteluhuone, kerhohuone, väestönsuojatila, pesutupa, kuivaushuone, pyöräsuoja sekä lastenvaunu- ja irtaimistovarasto.

– Mielestäni tämä on aivan loistava asunto pienelle perheelle tai ehkä hieman vanhemmalle, omakotitalosta pois muuttavalla pariskunnalle. Kaikki palvelut ovat aivan vieressä.

Taloyhtiö omistaa 49/247 osaa viereisestä Autopaikoitus Keravan Tornipysäköinti Oy:n paikoitustalosta, jonka asemakaavasuunnittelu meneillään.

– Parkkitalo on tullut tiensä päähän. Kun sitä aletaan uusimaan, niin tälle yhtiölle tulee omistusosan mukainen osa kustannuksista. Helin ei osaa arvioida, miten nopeasti asunto tulee menemään kaupaksi. Runsasta kiinnostusta on ollut havaittavissa Oikotie.com:ssa, vaikka muuten asuntokauppa tuntuu nyt hieman junnaavan.

– Johtuuko sodasta vai korkojen noususta vai mistä, mutta tällä hetkellä keskihintaiset asunnot eivät liiku samaan tapaan kuin korona-aikana.