Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Seksuaalisuus pysyy läpi elämän – "Iän ja sairauksien myötä usein kiintymys ja läheisyys korostuvat"

Hyvinvointi: Seksuaalisuus ei katoa ihmisestä iän myötä. Ikä voi tuoda siihen uudenlaisia haasteita mutta myös uusia ulottuvuuksia.

– Iän ja sairauksien myötä seksuaalisuuteen tulee erilaisia sävyjä. Mutta usein kiintymys ja läheisyys korostuu entisestään, Sexpo-säätiössä psykoterapeuttina ja seksologina työskentelevä Ulla Oksala muistuttaa.

Ajassa: Yli puolet eli 54 prosenttia suomalaista kokee, että Suomen Nato-jäsenyyden hakeminen on vahvistanut heidän turvallisuudentunnettaan. Tämä käy ilmi Uutissuomalaisen USU-gallupista.

Luonto: Suomessa ollaan uudistamassa kalastuslakia. Lakiesityksen mukaan pyydetty kala pitäisi lopettaa välittömästi. Valmisteilla olevat säännökset herättävät kalastajissa ja alan toimijoissa osin ristiriitaisia ajatuksia.

Kulttuuri: Kirjailija Leena Sainio kirjoitti pienoisromaanin naisesta, joka kärsii liian suurista rinnoista.

– Melkein kaiken voi kätkeä – onnenkin – mutta ei liian isoja rintoja, Sainio sanoo.

Asuminen: Tolvasten kodissa riittää neliöitä – ja vähintään yhtä paljon tarinoita. – Julistin jo nuorena sodan lastulevyä vastaan, ja se on edelleen käynnissä. Kotimme on sekoitus uutta ja vanhaa, tuunattua ja alkuperäistä. Kuluminen ja eläminen näkyy, ja saakin näkyä, Kaisu kertoo.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!