Järvenpään Bulevardikorttelin toisen vaiheen rakentaminen aloitettu – HUSin kiinteistö myyty erikoissijoitusrahastolle 10 miljoonalla eurolla

YIT on aloittanut Järvenpään Bulevardikorttelin toisen vaiheen rakentamisen. Toinen vaihe käynnistyy HUSin käyttöön tulevan palvelu- ja liikekiinteistön rakentamisella. Kiinteistö on myyty OP-Palvelukiinteistöt -erikoissijoitusrahastolle, kerrotaan YIT:n tiedotteessa.

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Kiinteistö Oy Järvenpään Perhelä 5 koko osakekannan myynnistä OP-Palvelukiinteistöt -erikoissijoitusrahastolle. Kaupan arvo on noin 10 miljoonaa euroa.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän (HUS) käyttöön tuleva rakennus aloittaa Järvenpään Bulevardikorttelin toisen vaiheen rakentamisen. Tilojen laajuus on noin 2000 m2 ja rakennuksen arvioitu valmistuminen on syksyllä 2023.

Järvenpään Bulevardikortteliin rakennetaan kokonaisuudessaan vaiheittain yhteensä noin 300 asuntoa, toimistokokonaisuus ja liiketiloja. Kokonaispinta-alaa korttelissa on yhteensä noin 30 500 kerrosneliötä. Hybridikorttelin ensimmäinen vaihe valmistuu syksyllä 2022.

– Kiinteistö aukeaa kävelykadulle ja on oleellinen osa Bulevardikorttelin kokonaisuutta. Korttelissa yhdistyvät palvelut, työssäkäynti ja asuminen ihan kaupungin ydinkeskustassa. Rakennukset yhdistää toisiinsa viihtyisä, viheraluemainen pihakansi, kertoo tiedotteessa projektipäällikkö Attina Salmenoja YIT:ltä.

– HUS käyttäjänään sekä yhteisöllisillä ja ekologisilla ratkaisuillaan kohde täydentää mainiosti OP-Palvelukiinteistöjen salkkua. Keskeiselle sijainnille rakentuva ja ympäristösertifioitava kohde jatkaa myös hyvää yhteistyötämme YIT:n kanssa, kommentoi salkunhoitaja Anni Lakanen tiedotteessa.

Bulevardikorttelin suunnittelussa on huomioitu yhteiskäyttömahdollisuudet esimerkiksi yhteisillä jätehuoneilla, väestönsuojilla, autopaikoilla. Energiatehokkuutta ja ekologisuutta haetaan keskitetyllä energiakeskuksella.

Bulevardikorttelin ensimmäinen tornitalo on harjakorkeudessa – tältä korkeuksissa näyttää

Järvenpään keskustassa rakennetaan ensi kesänä todenteolla – Perhelän kulmille tulee kaksi liikenneympyrää. Kävelykatua uudistetaan ja kadunvarsipaikkoja poistetaan

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut