Keusote varautuu neljänsien koronarokotusten suosituksen laajentumiseen loppukesästä

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) tiedotti 6.7. laajentavansa koronarokotusten neljänsien annosten suositusta loppukesästä. Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä on jo aloittanut ennakkovalmistelut, jotta koronarokotuksien antamista voidaan laajentaa THL:n suosituksen mukaisesti Keusoten alueella heti, kun lopullinen suositus astuu voimaan, todetaan Keusoten tiedotteessa.

THL:n tämänhetkisen arvion mukaan neljättä koronarokotusannosta annettaisiin 15.8. alkaen kaikille 65 vuotta täyttäneille, 1.9. alkaen kaikille 60 vuotta täyttäneille sekä 1.9. alkaen kaikille niille 12–59-vuotiaille, jotka kuuluvat vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin.

Keusote tiedottaa rokotusten aloittamisen tarkemmasta ajankohdasta, rokotuspaikoista ja ajanvarauksesta, kun THL:n lopullinen suositus valmistuu viimeistään elokuun alussa.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän asiakkuuspäällikkö Miia Seistilä-Kyle kertoi Keski-Uusimaan mielipidepalstalla 7.7. ettei rokotuspisteillä ole ruuhkaa ja myös aikoja olevan hyvin varattavissa sekä puhelimitse että sähköisesti.

– Varaamalla ajan välttyy varmimmin jonottamiselta, Seistilä-Kyle kirjoitti.

Rokotusrekisterin mukaan Keusoten alueen väestölle on annettu yhteensä jo 522 389 koronarokotusannosta. Keusote tarjoaa koronarokotuksia koko kesän. Ajan voi varata sähköisesti osoitteessa: Koronarokotusaika.fi. Lisäksi ajan koronarokotukseen voi edelleen varata myös puhelimitse numerosta 019 226 0665 maanantaista perjantaihin kello 8–16.

Tulevat walk in -koronarokotukset ilman ajanvarausta:

Maanantaina 11.7. klo 10–14.30 Just, Järvenpää.

Tiistaina 12.7. klo 10–14.30 Nurmijärven kirkonkylän terveysasema.

Keskiviikkona 13.7. klo 10–14.30 Hyrylän terveysasema.

Torstaina 14.7. klo 10–14.30 Mäntsälän terveysasema.

Perjantaina 15.7. klo 10–14.30 Klaukkalan terveysasema.

Hyvinkään Kauppakeskus Willan walk in -rokotuspiste on kaikkien Keusoten alueen asukkaiden käytössä maanantaista perjantaihin kello 8.30–15.30.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut