Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Vanhusten rinnalla heidän viimeisinä vuosinaan – Sanna Ryhänen on nyt haaveammatissaan lähihoitajana

Työelämä: Moni haluaa nyt hoitoalalta pois, mutta Sanna Ryhäselle lähihoitajan ammatti oli pitkäaikainen haave. Se toteutui vuonna 2018. Jo ensimmäinen harjoittelujakso vei mukanaan.

– Aivan rakastuin. Millaisia elämäntarinoita siellä olikaan. Ajattelin, että olisi hienoa, jos saisin kulkea viimeisinä vuosina vanhusten rinnalla, hän sanoo.

Ajassa: Metallinpaljastimia käyttävät harrastajat löytävät runsaasti uusia muinaiskohteita ja lisäävät arkeologista tietoa. Esinelöytöjä lähetetään Kansallismuseoon niin paljon, että löytöjä ei ehditä konservoida.

Asuminen: Naantalin asuntomessuilla on useita älykoteja, joista yhdessä on jopa useita satoja älylaitteita: valoja, pölynimureita, sähkölukkoja.

Millainen tietoturva kotien älylaitteissa on?

Tapahtuma: Kutemajärven seksifestivaalit olivat pienen kylän voimainponnistus, joka herätti asukkaissa myös jyrkkää paheksuntaa. Ensimmäisessä tapahtumassa maaherra toi tervehdyksen, loppuvuosina viihdyttivät muun muassa Mr Lothar ja Frederik.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!