Lue lisää näköislehdestä: Kunnat ja hyvinvointialueet kiistelevät sotesta – Kuntaliiton Karhunen: "Aika monella alueella on riidan poikasta ja vastakkainasettelun fiilistä"

Uutiset: Kuntaliiton toimitusjohtajan Minna Karhusen mukaan kunnilla ja hyvinvointialueilla on monin paikoin kiistoja sote-uudistuksen toteuttamisen yksityiskohdista. Jännitteistä kertoo myös se, etteivät hyvinvointialueet ole liittymässä kuntien etuja valvovan Kuntaliiton jäseniksi.

– Tällä hetkellä on aika monella alueella riidan poikasta ja vastakkainasettelun fiilistä, Karhunen sanoo.

Ajassa: Kallis sähkö voi sekoittaa sähköllä lämmittävän talouden. Anneli Puuruselle tarjottiin sopimusta, joka nelinkertaistaisi hänen sähkölaskunsa.

Matka: Gotlannin turistimäärän odotetaan tänä kesänä ylittävän jo koronaa edeltävän ajan. Ukrainan sota ja Itämeren kiristynyt turvallisuustilannekaan eivät ole saaneet matkailijoita perumaan matkojaan Visbyyn.

Asuminen: Sisustustrendit viittaavat yhä enemmän 80- ja 90-lukujen suuntaan, ja aikakauden huonekaluja ja pikkuesineitä ovat kirpparit pullollaan. Nyt onkin hyvä aika tehdä löytöjä edullisesti.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut