Lue lisää näköislehdestä: Vammaistaksi takkuilee kuin Kela-taksi

Uutiset: Kalustetalo Masku sai uhkasakon lainvastaisesta markkinoinnista. Jättimäisillä tarjousprosenteilla houkuttelu on riivannut alaa jo 20 vuotta.

Ulkomaat: Hallinnon alati tiukkeneva ote kansasta ahdistaa nuoria kiinalaisia. Moni miettii maasta muuttamista ja osa jääjistä protestoi nyt vapaaehtoisella lapsettomuudella.

Ruoka: Pitsan tekeminen itse vaatii yrityksen kautta opettelua. Nyt kotikokit kuitenkin paljastavat vinkkinsä hyvään itse tehtyyn pitsaan.

Ajassa: Vammaispalvelulain mukaisissa taksikyydeissä on samanlaisia ongelmia kuin Kela-takseissa. Keskisuomalaiset vammaiset kertovat, että taksi saattaa vain jättää tulematta. Veli Merkulta jäi väliin kauan suunniteltu illanvietto, asentajana työskentelevä Santeri Penttinen myöhästyi tapaamisesta asiakkaan kanssa.

Ajassa: Jonakin päivänä viimeinen leposija voi Suomessakin olla puun juurella ilman hautakiveä. Arttu Järvisalo suunnittelee ystäviensä kanssa Suomen ensimmäistä luonnollista hautausmaata Kolille.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut