Useat katutyöt vaikuttavat koululaisten kulkemiseen Järvenpäässä

Kaupunkitekniikka rakentaa Järvenpäässä kesän ja syksyn aikana laajalla alueella kunnallistekniikkaa. Monin paikoin on käynnissä pitkäkestoisia infrahankkeita, kaupunki tiedottaa.

Koululaisten koulureittejä suunniteltaessa ja muussa koulujen alkamiseen liittyvässä viestinnässä on hyvä huomioida työmaiden sijainnit.

– Koululaisia ja opiskelijoita on syytä opastaa, että kaivinkoneiden ja kuorma-autojen läheisyydessä liikuttaessa ja koneiden ohi kuljettaessa on tärkeää varmistaa, että liikkuminen ei tapahdu liian lähellä koneita ja että koneen kuljettaja on myös havainnut liikkujan, kaupungilta muistutetaan.

Urakoitsijoiden ja työmailla liikkuvien yhteistyökumppaneiden on varmistettava liikennejärjestelyissä turvallinen liikkuminen työmaiden läheisyydessä ja se, ettei työmaille eksy tai siellä liiku muita kuin työmaan toimintaan liittyviä henkilöitä.

– Erityisesti työkoneiden työskennellessä kevyen liikenteen läheisyydessä ja myös niitä liikuteltaessa on noudatettava erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta.

Työmailla on liikennejärjestelyt huomioitu siten, että turvalliset kulkureitit ja kevyen liikenteen väylät ovat kunnossa ja turvallisia käyttää. Työmaajärjestelyistä ja kiertoreiteistä on tiedotettu Järvenpään kaupungin sivuilla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut