Keusote tarjoaa neljättä koronarokotetta nyt myös 60–69-vuotiaille

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) aloittaa perusterveiden 60–69-vuotiaiden neljännet koronarokotukset. Ajanvaraus rokotukseen käynnistyy tiistaina 9. elokuuta.

Aiempien ryhmien eli 70–79-vuotiaiden ei riskiryhmiin kuuluvien ja 18–69-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien rokotukset jatkuvat ja ajan rokotukseen voi edelleen varata.

Neljäs rokote annetaan, mikäli on saanut kolme koronarokotetta ja rokotteen saamisesta on kulunut vähintään kolme kuukautta.

Koronataudin sairastaneelle ja kolme rokoteannosta saaneelle ei anneta neljättä rokoteannosta, sillä sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta.

Rokotukseen voi varata ajan sähköisesti tai puhelimitse, tai käymällä ajanvarauksettomassa walk-in-pisteessä Hyvinkään Willassa.

– Toivomme, että kuntalaiset hyödyntävät aktiivisesti tämän mahdollisuuden. Korona on vahvasti edelleen keskuudessamme, toteaa palvelujohtaja Susanna Pitkänen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut