Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järvenpää Soi oli valtaisa menestys: lähes 20 000 festarikävijää nautti musiikista elokuun tummuvassa yössä

Toista kertaa kolmipäiväisenä järjestettyä Järvenpää Soi -festivaalia juhlittiin Järvenpään Rantapuistossa tämän viikon torstaista lauantaihin.

Järvenpää Soi oli jälleen menestys. Myös sää suosi huipputähtien siivittämää tapahtumaa. Aurinkoa riitti kaikille kolmelle päivälle.

Näyttää siltä, että myös festivaaliyleisöä kerääntyy vuosi vuodelta enemmän.

Rantapuistossa oli paikalla paljon yleisöä myös porttien ulkopuolella tunnelmasta ja musiikista nauttimassa. Esimerkiksi Silkkiuikun leikkipuisto oli ääriään myöten täynnä kuulijoita kaikkina iltoina.

Festivaali tarjosi liki 20 000 kävijälleen yli kolmenkymmenen artistin keikan. Kahden lavan kaupunkifestivaalilla esiintyivät muun muassa huippunimet Jason Donovan, The Baseball, Blind Channel, Eppu Normaali, Kaija Koo, The Rasmus ja Antti Tuisku.

– Järvenpää on festivaalikaupunkien parhaimmistoa, ja tänne on aina mukava tulla. Näyttää siltä, että myös festivaaliyleisöä kerääntyy vuosi vuodelta enemmän, festivaalia järjestävän RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala arvelee festareiden päätyttyä myöhään lauantaina.

Järvenpää Soi -festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019, jolloin festivaali keräsi jo yli 10 000 kävijää. Kaupunkifestivaali päästiin järjestämään koronrajoituksista huolimatta myös kesinä 2020 ja 2021, joista kumpikin tapahtuma myytiin loppuun.

Viime vuonna Järvenpää Soi-festivaalista nautti noin 15 000 festivaalivierasta.