Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jatka lausetta | Nina Mikkonen: ”Olen loistava tuottamaan arjen komiikkaa”

Nina Mikkonen inhoaa saamattomuuttaan eikä ole vielä löytänyt jäätelöä, josta ei pitäisi.

En olisi ikinä uskonut… ryhtyväni tv-tuottajaksi. Nyt tuotan kolmea tv-sarjaa: Arjen sankarit AlfaTv:lle ja Mikkosten maailma sekä The legasy of Timo T. A. YouTube-kanavalle The Mikkoset.

Olen virkeimmilläni… iltaisin. Olen jo lapsesta asti ollut illan virkku ja aamun torkku. Teen iltaisin ja öisin sitä mitä normi-ihmiset tekevät päivisin. Imurointia tosin pyrin välttämään, jos nuoriso on kotona.

Olen loistava… tuottamaan arjen komiikkaa. Minulle sattuu ja tapahtuu. Hukkasin taannoin autoni parkkihallissa. Ehdin jo ajatella, että varkaille oli kelvannut juuri se minun vanhukseni. Vartijan avustuksella tajusin, että olin tullut takaisin parkkihalliin eri ovesta, kuin mistä sieltä lähdin. Auto löytyi lopulta sieltä mistä pitikin.

Haluaisin matkustaa… Pohjois-Norjaan. Sen upea luonto olisi nähtävä omin silmin.

Haluaisin oppia… etenkin kärsivällisyyttä. Olen hyvin kärsimätön odottamaan asioiden etenemistä.

Kotini paras puoli on… oma rauha ja mukava sohva, johon käpertyä kiireisen päivän jälkeen lukemaan tai katsomaan elokuvia.

Voisin syödä pelkästään… leipää. Rakastan sitä.

Jännitän… poikieni puolesta, jos tiedän, että he ovat uuden edessä, enkä voi auttaa asiassa.

Jos saisin yhden toiveen, toivoisin… kliseistä kyllä, maailmaan rauhaa. Sitä pitää mielestäni aina toivoa, vaikka se tuntuisi elämälle vieraalta.

Tuusulan KuntoJumppa-tapahtuma on… mahtava tapahtuma, joka lähti liikkeelle ideasta tarjota jumppatapahtuma niillekin, joilla on joitakin liikunnallisia rajoitteita.

Tunnen vastustamatonta halua… jäätelöön. Se vie kielen mennessään. Pidän erityisesti lakritsi- ja triojäätelöstä, mutta en ole valitettavasti vielä huonoa jäätelöä syönyt.

Inhoan luonteessani sitä, että… olen toisinaan hyvin saamaton. Näen, että joku asia on tehtävä, mutta en saa tartuttua toimeen. Pitkittyneet tekemättömyydet aiheuttavat sitten stressiä.

Hyvä ystävä on… luotettava. Luottamus on kaiken perusta.

Minut saa liikuttumaan… hyvin moni asia, muun muassa hyvyys ja hyvät sanat. Olisi helpompi listata ne, mistä en liikutu. Nauru ja itku ovat minulla aina lähellä toisiaan. Ilkeys ja raakuus surettavat.

Kun kukaan ei näe… saatan tanssia yksin kotona mielimusiikkini tahdissa. Se on vapauttavaa ja samalla hyvää liikuntaa.

En voi sietää… paskantärkeitä ja epäkohteliaita ihmisiä. Sellaisia, joilla on katteeton itsetunto, joka kumpuaa pelkästä epävarmuudesta. Kasvamme aikanamme kaikki samaa perunaa.

Ihailen… ihmisiä, jotka ovat sinut itsensä kanssa ja kohtelevat toisia kunnioittaen.

Jokaisen kannattaisi joskus hakea... rajojaan menemällä omalle epämukavuusalueelleen. Se kasvattaa henkisesti parhaiten.