Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keravalaisesta Anne Pulkkisesta vuoden paras isännöitsijä? "Yhteistyö taloyhtiön hallituksen kanssa on tehtävistä tärkein"

Suomen paras isännöitsijä saattaa tulla tänä vuonna Keravalta, kun isännöitsijä Anne Pulkkinen Keravan Isännöinti Oy:stä on valittu Isännöitsijä 2022 -finaaliin. Isännöitsijä 2022 -kilpasarjassa etsitään vastuullista ja esimerkillistä isännöitsijää, joka haluaa toiminnallaan edistää koko isännöintialan arvostusta.

Pulkkinen (IAT, IEAT) aloitti isännöitsijän työt kymmenisen vuotta sitten ja on toinen isänsä perustaman Keravan Isännöinti Oy:n pääosakkaista. Pulkkinen toimii aktiivisesti sen eteen, että koko isännöintiala uudistuisi. Rinnalla kulkee oman yrityksen jatkuva kehittäminen.

Päivittäisessä työssään Pulkkinen kehittää isännöinnin toimintatapoja usein yhteistyössä keravalaisten taloyhtiöiden kanssa.

– Yhteistyö taloyhtiön hallituksen kanssa on isännöitsijän tehtävistä tärkein. Silloin isännöitsijä ja hallitus pääsevät miettimään ja toteuttamaan tavoitteita yhdessä, keravalainen sanoo.

Medianomiksi aiemmin opiskellut Pulkkinen kehittää isännöintiä mielellään viestinnän keinoin. Vuonna 2021 Pulkkinen käynnisti #isännöintitunnetuksi-haasteen, jotta isännöitsijät itse tekisivät työtään tunnetuksi sosiaalisessa mediassa. Kampanjassa ravisteltiin suuren yleisön mielikuvia isännöitsijöistä.

– Haluan viedä isännöitsijän työtä kohti asiantuntijaroolia. Kun asiakkaat tietävät alasta enemmän, arvostus ja luottamus saadaan paremmaksi.

Pulkkinen toimii myös paikallisen Keski-Uudenmaan isännöinti ry:n oppilaitosvastaavana ja on ollut mukana Isännöintiliiton Asumisen opetus -työryhmässä. Tulevana syksynä ryhmä kehittää esimerkiksi asumistaitojen verkkopeliä peruskouluikäisille.

Lisäksi Pulkkinen kuuluu Keravan Yrittäjien hallitukseen.

Isännöitsijä 2022 -kilpailun finaalin lopullinen voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Voittajat julkistetaan palkintogaalassa Isännöintipäivillä 21.9.2022.