Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Iida Miettinen sai vakavan aivovamman epätodennäköisellä tavalla, mutta toipui yrittäjäksi

Henkilö: Iida Miettinen sai vakavan aivovamman erittäin epätodennäköisessä onnetttomuudessa. Hän kuitenkin on kuntoututunut hyvin ja perustanut onnettomuuden jälkeen oman start-upin, koska halusi tehdä jotain tärkeää. Hänelle yrittäjyys on luonteva tapa vaikuttaa yhteiskuntaan.

Ilmiö: Suomen vapaamuurarijärjestö on satavuotias. Suurloosi hyväksyy jäsenikseen vain miehiä, mutta pienessä ja vähän vanhemmassa rinnakkaisjärjestössä on myös naisia.

Ajassa: 475 vuoden takaista kuninkaankartanoa on etsitty, muttei löydetty. Pohjois-Savon maakunnan alkupiste saattoi sijaita Maaningan Hussolansaaressa, mutta sen tarkka paikka on kadonnut historiaan.

Ulkomaat: Pian Venäjän koululaiset ekaluokkalaisista lähtien osallistuvat viikoittain oppitunneille, joilla katsotaan sotaelokuvia ja tehdään virtuaalimatkoja Krimille. Luvassa on jatkuva annos luentoja ”geopoliittisesta tilanteesta” ja ”perinteisistä arvoista”. Säännöllisen lippuseremonian lisäksi pidetään tunteja, joilla ylistetään Venäjän uudelleensyntymää presidentti Vladimir Putinin valtakaudella. Näin lapsista ja nuorista pyritään tekemään Putinille uskollisia kansalaisia.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!