Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauantain Järvenpääjuhla jatkaa museoiden aukioloaikoja

Järvenpääjuhlaa vietetään lauantaina 20.8. jolloin Järvenpään taidemuseo ja Ahola ovat avoinna kello 10–17 ja maksutta sisään pääsee kello 17–22. Villa Kokkoseen voi tutustua maksutta kello 10–17.

Taiteilijakoti Villa Kokkonen soi kello 15 kun Katriina Korten kesäinen pianokonsertti tarjoilee tunnelmaa Chopin-Sibelius-Vuori säveltäjiltä. Konsertin kesto on noin 45 minuuttia. Pienen tilan vuoksi yleisömäärä on rajattu ja istumapaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Konsertti on maksuton.

Järvenpään taidemuseolla on varttiopastuksia tasatunnein kello 17–21, mutta ei kello 19.

Susanna Syrjäläisen performanssi Say It with Flowers on kello 19–21. Musiikillinen, osallistavassa performanssissa sello ja viherkasvi käyvät improvisatorista vuoropuhelua. Yleisön on mahdollista osallistua keskusteluun.

Aholassa on varttiopastuksia tasatunnein kello 17–21, mutta ei kello 18. Aholassa voi kokea Juhani Ahon ja Venny Soldan-Brofeldtin taiteilijakodin elokuisen illan hämyssä.