Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järvenpään ydinkeskustassa asfaltointitöitä – Helsingintiellä vain yksi kaista käytössä loppuviikosta

Asfaltointityöt vaikuttavat Järvenpään keskustan liikenteeseen.

Järvenpään ydinkeskustassa tehdään tämän viikon lopussa asfaltointitöitä, jotka vaikuttavat liikenteeseen. Töitä tehdään torstaina 1.9. ja perjantaina 2.9.

Kaupungin läpi kulkevalla Helsingintiellä on asfaltointityön vuoksi yksi ajokaista käytössä välillä Yhteiskouluntie-Kartanontie.

Kaupungin tiedotteen mukaan alueelle tulee muuttuvia liikennejärjestelyjä, joissa liikenteenohjaajat ohjaavat liikennettä.

– Helsingintien liikenneympyröiden asfaltointiyöt Mannilantien ja Yhteiskouluntien risteyksissä tehdään yötyönä, jolloin Helsingintie on katkaistu liikenteeltä välillä Rantatie-Kartanontie. Mannilantiellä ei ole läpiajoa Helsingintielle työn aikana. Tonteille ajo järjestetään erityisjärjestelyin, kaupunki tiedottaa.

Kaupunki pyytää työmaan kohdalla liikkujia noudattamaan erityistä varovaisuutta ja mahdollisuuksien mukaan käyttämään vaihtoehtoisia reittejä työmaan ohitse. Helsingintien työmaan voi kiertää kartassa näkyvää kautta.

Asfaltointityö on osa isompaa urakkaa, joka koskee Helsingintien lisäksi Mannilantietä, Sibeliuksenväylää ja Ahomaanraittia.

Urakassa rakennetaan Helsingintielle kaksi liikenneympyrää. Liikenneympyrät sijoittuvat Helsingintien ja Mannilantien sekä Helsingintien ja Yhteiskouluntien risteyksiin. Lisäksi rakennetaan Ahomaanraitin, kävelykatu Jannen (välillä Ahomaanraitti–Mannilantie) ja Helsingintien katualueet.

Urakka valmistuu Helsingintien, Mannilantien ja Ahomaanraitin osalta tämän vuoden loppuun mennessä ja Sibeliuksenväylä kokonaisuudessaan 30.11.2023.