Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kävimme täällä | Tuusulan Tenniskeskuksella pääsee pelaamaan aamusta iltaan – palvelut alueella lisääntyvät kovaa vauhtia

Ulkokentät ovat olleet kovassa käytössä.

Tuusulan Tenniskeskuksella nautitaan säätiedotteiden lupaamista kesän viimeisistä hellekeleistä. Heinäkuussa avatut ulkokentät eli viisi tenniskenttää ja kaksi padelkenttää ovat olleet kovassa käytössä. Aivan niiden kyljessä sijaitseva Cafe Urkka on tarjonnut helpotusta janoon, nälkään ja makeanhampaan kolotukseen. Kahvila palvelee asiakkaita vielä syyskuun puoliväliin saakka.

Reilut neljäkymmentäyksi vuotta Tenniskeskusta luotsannut toimitusjohtaja Timo Havulinna on nähnyt muutosten tuulten puhaltavan. Hiljalleen on edetty paperikalenterivarauksista digitaalisiin ja automatisoituihin palveluihin. Ennen sisälle pääsi vain, kun henkilökunta oli paikalla. Nyt henkilökohtaisen pin-koodin ansiosta paikan hyödyntäminen on mahdollista aikaisesta aamusta iltamyöhään.

– Henkilökohtainen koodi on asiakkaalle aina sama, mutta se alkaa toimia vasta puoli tuntia ennen varausta ja toimii puoli tuntia varauksen jälleen. Automaatio huolehtii valoista, Havulinna kertoo.

Sisähalleissa on kolme tenniskenttää, viisi sulkapallokenttää, kaksi squash-kenttää, kaksi pingispöytää sekä kaksi täysimittaista salibandykenttää. Lisää on tulossa.

Lokakuun alussa aukeaa voimisteluhalli.

– Lokakuun alussa aukeaa voimisteluhalli, jossa on iso telinevoimistelusali, kaksi pienempää voimistelusalia sekä kaksi sisäpdelkenttää.

Päivisin keskus palvelee myös alueen kouluja, illat ja viikonloput on varattu seuroille ja yksityisille käyttäjille.

Tuusulan Tenniskeskus lienee niemenä pian historiaa. Tuusulan kunta omistaa yhtiöstä 52 prosenttia, ja kaikki urheilukeskuksen jatkokehittäminen halutaan tehdä tämän yhtiön puitteissa.

– Kunta teki kesäkuussa päätöksen urheilukeskukseen tulevan monitoimihallin lainojen takauksesta ja hankintasuunnitelman viemisestä eteenpäin. Monitoimihalliin tulee jalkapallohalli ja sisäliikuntatilat muillekin pallopelleille, kuten mahdollisesti futsalille, lentopallolle ja koripallolle. Yhtiölle on rekisteröity jo uusi apunimi: Tuusulan Urheilukeskus.

Padel-kentältä kuuluu tasainen pallon jytke ja iloista vitsin heittoa. Sergei Larionov, Vesa-Matti Kuparinen, Petri Rajala ja Miro Berggren ovat pelanneet padelia jo tovin, ja helteessä hiki virtaa. He kertovat olevansa työkavereita ja nyt toista kertaa testaamassa Tuusulan Tenniskeskuksen padel-ulkokenttää. Palaute on varsin tyytyväistä.

– Hyvät kentät ja koko urheilukeskus on alueena tosi viihtyisä, miehet kehuvat.

Yksi miinuskin löytyy. Se on suojaverkon puuttuminen kentän päädystä. Tämä aiheuttaa sen, että pallo lentää ajoittain ulos kentältä ja saattaa vieriä pitkänkin matkan päähän. Tämä on jo tenniskeskuksessa huomioitu.

– Ensi kaudella verkot ovat paikallaan, Timo Havulinna lupaa.

Sarjassa esitellään keskiuusmaalaisia paikkoja ja käyntikohteita. Voit ehdottaa toimitukselle piipahtamisen arvoisia paikkoja sähköpostilla osoitteeseen: vu.toimitus@media.fi.

41

Tenniskeskus on palvellut asiakkaita reilut 41 vuotta.