Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kerava ottaa järeät konstit käyttöön hoitajien rekrytoinnissa – tuhannen euron palkkio töihin tulijalle

Pula hoitoalan ammattilaisista käy kunnissa yhä pahemmaksi. Keravan kaupunki tehostaa lähi- ja sairaanhoitajien rekrytointia tuhannen euron palkkiolla.

Keravan kaupunki maksaa rekrytointipalkkion kaupungille palkatuille uusille lähi- ja sairaanhoitajille. Kaupunki palkitsee rekrytoitavan henkilön lisäksi myös vinkin antaneita kaupungin työntekijöitä.

Keravan kaupunki on ottanut uudelleen käyttöön rekrytointipalkkion uusien lähi- ja sairaanhoitajien rekrytointiprosesseissa. Palkkio koskee ainoastaan Keravan sosiaali- ja terveyspalvelujen arjessa selviytymistä tukevien palveluiden vastuualueelle rekrytoitavia hoitajia.

Tällä hetkellä etsimme lähi- ja sairaanhoitajia erityisesti Keravan vanhus- ja sairaalapalveluihin.

Kaupunki maksaa vakituisiin tai vähintään vuoden määräaikaisiin tehtäviin valituille hoitajille 1000 euron suuruisen palkkion joulukuussa.

Palkkion saamisen edellytyksenä on, että tehtävään valittu henkilö aloittaa työssä 3.10. mennessä.

– Haluamme innostaa hoitajia tulemaan töihin meille Keravalle. Meillä on erittäin kannustava ja osaava työyhteisö, jossa pääsee kehittämään sekä omaa että koko yksikön toimintaa. Tällä hetkellä etsimme lähi- ja sairaanhoitajia erityisesti Keravan vanhus- ja sairaalapalveluihin, taustoittaa arjessa selviytymistä tukevien palvelujen johtaja Raija Hietikko.

Keravan kaupunki kertoo tiedotteessaan antavansa palkkion myös vinkin antajalle.

Rekrytoitavan henkilön lisäksi kaupunki palkitsee Keravan kaupungin henkilöstöä vinkin antamisesta ja siitä, että he kannustavat hoitajia hakemaan töihin Keravalle.

– Kaupunki maksaa vinkin antaneelle työntekijälle 500 euron kertapalkkion.

Kaikkiin Keravan kaupungin avoimiin työpaikkoihin voi tutustua osoitteessa kuntarekry.fi.