Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: "Sitten aloin pelätä Annun kuolemaa" – Jaana Niirasella on jäljellä enää ikävä, sillä tytär kuoli huumeisiin vain 18-vuotiaana

Näköislehdessä tänään 20 sivua lisää luettavaa kotimaasta ja maailmalta. Tässä neljä poimintaa:

Huumeet: Jaana Niirasen tytär Annariina menehtyi 18-vuotiaana huumeisiin. Äiti kokee saaneensa tarvitsemaansa tukea vasta vertaistukiryhmässä.

– Annun kaksi ensimmäistä ”huumevuotta” olivat vielä suhtellisen rauhallisia, kolmas vuosi oli ihan hirveä. Olin jatkuvasti huolissani Annusta. Kyttäsin puhelinta ja katsoin, onko Annu vastannut viesteihini. Soitin, jos hän ei heti vastannut. Sitten aloin pelätä Annun kuolemaa, Niiranen kertoo.

Väylä: Valtatie 24 kulkee kuuden kunnan ja kolmen maakunnan alueella. Vuonna 1996 tien liikennemäärä romahti, kun uusi linjaus vei Nelostien kulkemaan Päijänteen itäpuolta. Länsipuolella Nelostien historiasta muistuttavat enää osoitteet tien varrella.

Ajassa: Koira on ihmisen paras kaveri myös sienimetsällä. Kantarellikoirakurssit kiinnostavat vuosi vuodelta enemmän.

Kulttuuri: Savonia-voittaja Petra Rautiaisen uusi romaani vie lukijan 1980-luvun Norjaan ja ilmastonmuutoksen historiaan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja myös 6 viikon koejakson avulla. Koejakson voit tilata tästä.