Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siskot ja Simot: Järjestää Järvenpää-juhlat palvelutalojen asukkaille, juhlassa mukana myös kuninkaallinen

Järvenpään Siskot ja Simot järjestää kaupungin palvelutalojen asukkaille Järvenpää-juhlan kaupungin 70-vuotisjuhlavuoden merkeissä sunnuntaina 25.9. klo 14.00–15.30. Vieraille on kahvitarjoilu ennen juhlaa kello 13.15 alkaen.

Saunakallion koululla pidettävässä juhlassa esiintyvät Tanssiopisto Keton senioritanssiryhmä ja Tuuslaulajat.

Hannele Raejärvi esittää kaupungin historiatarinan kuvaesityksenä, ja kaupungin tervehdyksen tuo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Eemeli Peltonen.

Ohjelman huipentaa vuoden 2017 tangokuningas Teijo Lindström.

– Halusimme järjestää tämän juhlan, koska on tärkeää saada myös ikääntyneet asukkaat osallisiksi kaupungin merkkivuoden siirretystä juhlinnasta. Juhlan järjestäminen on meidän vapaaehtoisille ilo ja kunnia-asia, kertoo yhdistyksen toiminnanjohtaja Eero Väisänen, joka myös kiittää kaupunkia tapahtuman tukemisesta.

Juhla on maksuton palvelutalojen asukkaille, ja tapahtumassa avustaville omaisille ja vapaaehtoisille.

Vapaaehtoisia tarvitaan paljon tilojen järjestelyyn, kahvitukseen ja saattamaan palvelutalojen asukkaita juhlapaikalle ja takaisin juhlan jälkeen.

Vapaaehtoisiksi ilmoittautuvilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vapaaehtoistoiminnasta.

Juhlaan osallistuvia vapaaehtoisia pyydetään ilmoittautumaan maanantaihin 19.9. mennessä jarvenpaa@siskotjasimot.fi. Syksyn laulu- ja virikepiireihin haluavat vapaaehtoiset voivat ilmoittautua siskotjasimot.fi/keikkakalenteri.