Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitys: Riihimäeltä klo 22:55 lähtevä R-juna on ensimmäinen, joka pysähtyy normaaliin tapaan Saunakallion ja Järvenpään asemilla

Helsingin ja Riihimäen välisellä rataosuudella havaittiin vika, jonka vuoksi Helsingin suuntaan kulkevat R-junat eivät pysähdy tällä hetkellä Järvenpään ja Saunakallion asemilla, mutta vika saadaan korjattua torstai-illan aikana.

VR:n tiedottee mukaan Riihimäeltä klo 22:55 lähtevä R-juna on ensimmäinen, joka pysähtyy normaaliin tapaan Saunakallion ja Järvenpään asemilla, ja R-junat tästä lähdöstä eteenpäin liikennöidään normaalein pysähdyksin.

Vian korjaamiseen saakka Järvenpään ja Saunakallion asemilta Helsingin suuntaan pääsee matkustamalla joko R-junalla Jokelaan ja vaihtamalla siellä Helsingin suuntaan kulkevaan junaan tai korvaavilla linja-autoilla, jotka lähtevät Jokelasta joka tunti klo xx.10 ja xx.40 ja ajavat Saunakallion ja Järvenpään kautta Ainolaan.

R-junat Riihimäen suuntaan pysähtyvät normaaliin tapaan Järvenpäässä ja Saunakalliossa.

Päivitetty klo 12.15: Päivitetty ajantasainen tieto korjausaikataulun arviosta.

Päivitetty: 15:51: Junat kulkevat normaalisti Riihimäen suuntaan.

Päivitetty 19.58: Junat alkavat kulkea normaalisti Helsingin suuntaan.