Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuodesta 1974 soittanut Easy konsertoi Järvenpää-talolla

Mikäli Eaglesin kantrirokki säväyttää, on sitä tarjolla Järvenpää-talolla tiistaina 27.9. kello 19, jolloin tribuuttibändi Easy coveroi uskollisesti alkuperäisiä kappaleita 70-luvulta tähän päivän.

Easyn perustajajäsenet Petteri Kokljuschkin, Roni Kamras ja Sami Javne vaikuttuivat 70-luvulla Eaglesin stemmalaulusta ja ottivat repertuaariinsa bändin kappaleita, jotka olivat silloin tuoreita.

– Saimme levy-yhtiöltä vapaaliput Eaglesin keikalle Tukholman Gröna Lundiin ja seurasimme keikkaa VIP-katsomossa Abban kanssa, Kokljuschkin muistelee.

Kamrasin kokoamat leikekirjat muistiinpanoineen kertovat, että keikkoja oli vuosien 1974–1981 välillä noin 360. Matkan varrella julkaistiin yksi LP sekä useita singlelohkaisuja, radiosoitto ei ollut siihen aikaan välttämättömyys, yleisö viihtyi keikoilla aina Tukholman suomalaisravintola Kareliaa myöten.

Easy:n tauko venyi esikuvansa taukoa pidemmäksi. 35 vuoden aikana Kokljuschkin ehti manageroida sellaisia kotimaisia menestysbändejä kuin Tiktak, Indica ja Haloo Helsinki.

Bändi lähti uudelleen tien päälle. Nyt mukana on myös nuorisoketju, kolmekymppiset kitaristilaulajat Teemu Aitoaho ja Erno Laitinen. Comebackin jälkeen Easy on keskittynyt pelkästään Eagles-covereihin.

Fly Eagle Fly -konsertti Järvenpää-talolla 27.9. kello 19. Konsertin kesto on kaksi tuntia sisältäen väliajan. Liput alkaen 29,50 e,lippu.fi.