Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viikon asunto | Järvenpään Kinnarissa myynnissä oleva kaksio sopii niin nuorille kuin vanhemmillekin, kunhan lumityöt vain sujuvat

Ilmalämpöpumppu ja mahdollisuus rakentaa takka. Siinä pari Oritmurrontiellä Järvenpään Kinnarissa myynnissä olevan asunnon myyntivalttia.  Näin, vaikka asunto on 62-neliöinen kaksio, eikä sähkönkulutus päätä huimaa.

– Lämmitysmuoto ja sähkön kulutus ovat nyt asioita, joita huomioidaan asuntokaupoilla erityisen paljon, toteaa myyntipäällikkö Kaj Holmberg Remaxilta.

Tämä tietenkin korostuu ostaessa isoja asuntoja, joita nyt kyselläänkin eniten.

– Erityisesti neljän huoneen kokoiset ja sitä suuremmat perheasunnot rivi- ja paritaloissa tekevät tällä hetkellä kauppansa, Holmberg sanoo.

Nyt myynnissä oleva kaksio sijaitsee taloyhtiössä, johon kuuluu yksi neljän asunnon rivitalo.

Asunto on täysin remontoitu.

– Asunto on täysin remontoitu ja se sijaitsee hiljaisella ja rauhallisella alueella.

Takapiha rajoittuu Pitkäpuistoon.

– Ulkoilumahdollisuudet heti omalta takapihalta ovat hyvät, välittäjä sanoo.

Takapiha suuntaa etelään, joten aurinko paistaa sinne aika lailla koko päivän. Aidatulla takapihalla on pienehkö terassi.

Sauna ja kylpyhuone on remontoitu vuonna 2010, koko muu asunto tämän vuoden aikana. Lattiat ovat vinyyliä, seinät vaaleaksi maalattu.  Makuuhuoneessa on vaatehuone.

– Kylpyhuoneen ja keittiön kalusteet ovat uudet. Keittiöstä löytyy induktioliesi, erilliskiertoilmauuni, integroidut jääkaappipakastin, astianpesukone ja mikroaaltouuni.

Taloyhtiö on pieni, ja asukkaat vastaavat itse kiinteistön huoltotöistä. Taloyhtiö on velaton, mutta yhtiövastikkeen yhteydessä kerätään tällä hetkellä 50 euroa kuukaudessa tuleviin korjaustarpeisiin, joita ovat ulko-ovien uusiminen ja nyt käynnissä oleva salaojitus. Viisivuotissuunnitelmassa ei ole suunnitteilla muita kunnostustöitä.

Holmberg näkee, että talo sopii yhtä hyvin niin ensiasunnoksi yksinasuvalle kuin nuorelle tai vanhemmalle pariskunnalle.

– Kunhan lumitöitä jaksaa tehdä, hän muistuttaa.

Noin 700 metrin päässä on iso päivittäistavarakauppa ja muita palveluita, kuten apteekki ja posti. Päiväkoti sijaitsee muutaman sadan metrin päässä.

Sarjassa esitellään Keski-Uudenmaan asuntotarjontaa.

Iso perhekoti etsii uusia asukkaita Keravalla – Myyjä on valmis tulemaan vastaan sähkölaskuissa

Tässä kolmiossa on kaikki tarpeellinen, muttei mitään liikaa – "puistonäkymä lähes keskellä Keravaa"