Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuusulan Rykmentinporttiin lisää yrityksiä – uusin tulokas työllistää välillisesti yli 200 henkilöä

Tuusulan kunta tiedottaa allekirjoittaneensa kauppakirjan Catedral Group Oy:n kanssa Rykmentinportin alueella sijaitsevasta yritystontista. Tontin koko on 6 598 m2, ja sen rakennusoikeuden määrä on 2 639 kerros-m2. Kauppahinta tontille on 395 850 euroa.

– Tontin ostaja Catedral Group Oy osallistui Tuusulan kunnan syksyllä 2021 järjestämään hakuun Rykmentinportin tonteista. Kiinnostuneita oli enemmän kuin tontteja oli tarjolla, mutta Catedralin hanke sopi hyvin alueelle muodostuvaan rakennusalan keskittymän profiiliin, sanoo yritysasiamies Toni Popovic kunnan tiedotteessa.

Tontin hankinnassa ja paikalle nousevassa rakennushankkeessa on taustalla useiden yritysten ryhmä, joka työllistää tällä hetkellä välillisesti yli 200 henkilöä. Yritysryppään liikevaihto on hieman alle 20 miljoonaa euroa.

– Uusien tilojen valmistuttua tavoittelemme entistä tiiviimpää yhteistyötä yritysryhmittymän kesken ja tätä kautta toiminnan ja liikevaihdon kasvua. Myös henkilöstömäärää on tarkoitus kasvattaa niin, että työllistämme 2–3 vuoden kuluttua välillisesti 200–300 henkilöä, kertoo Catedral Group Oy:n toimitusjohtaja Jussi Patosalmi.

Tontille asettuvat yritykset tarjoavat laajasti rakentamisen suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyviä palveluita. Paikalle rakennetaan helposti muunneltavaa monitoimitilaa, joka palvelee sekä toimisto-, varasto- että tuotantotiloina.

Nyt julkistetun kaupan myötä kaikki kolme alueen korttelin 5741 tonttia on myyty. Rykmentinportissa tulevat toimimaan muun muassa sähkötyökaluistaan tunnettu Makita sekä rakentamisen alalla toimivat Broofing ja Recset.

Päivitetty 22.8. klo 11:21: Muutettu otsikointia. Kaikkia alueen tontteja ei ole myyty, vain korttelin 5741.