Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kerava hakee ehdokkaita ympäristöpalkinnon saajaksi – näin voit ehdottaa omaa ehdokastasi

Keravan kaupunki hakee sopivia ehdokkaita vuoden 2022 ympäristöpalkinnon saajaksi.

Jokainen voi ehdottaa keravalaisen yrityksen tai yhteisön ympäristötyötä mukaan ehdokkaaksi. Ehdotuksia ympäristöpalkinnon ansaitsevasta yrityksestä tai yhdistyksestä otetaan vastaan 9.10.2022 asti.

Kaupunki on vuodesta 2002 lähtien myöntänyt ympäristöpalkinnon Keravalla toimivalle yritykselle tai yhteisölle, joka toimii esimerkkinä muille yrityksille sekä ottaa ympäristön kokonaisvaltaisesti huomioon toiminnassaan. Palkinnon voi saada vain kerran.

– Ympäristöpalkinnon avulla kaupunki haluaa rohkaista yrityksiä ja yhteisöjä ottamaan ympäristöasiat osaksi päivittäistä toimintaansa sekä palkita ja tuoda esille ansiokkaasti ympäristötekoja tekeviä paikallisia toimijoita esimerkkinä muille, kertoo Keravan kaupungin ilmasto-ohjelmapäällikkö Johanna Kuusisto tiedotteessa.

Ympäristöpalkintoa myönnettäessä arvioitavana ovat yrityksen tai yhteisön kestävää kehitystä, kaupunkikuvaa ja elinympäristöä edistävät menettelyt ja niiden soveltaminen, aikaansaadut tulokset sekä toiminnan kehittäminen.

Ehdotuksia ympäristöpalkinnon saajaksi voi lähettää osoitteessa https://bit.ly/3DBLlFM. Kaikkien ehdokkaiden ympäristötyöstä tehdään alustava selvitys, jonka pohjalta haastatellaan enintään kolmen ehdotetun yrityksen tai yhteisön edustajaa. Haastatteluiden tarkoitus on saada kokonaiskuva ehdokkaiden ympäristötoiminnasta.

Lopullisen valinnan vuoden 2022 ympäristöpalkinnon saajasta tekee kaupungin ja Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen asiantuntijoista koostuva raati. Palkinnon saaja julkaistaan Keravan kaupungin itsenäisyyspäiväjuhlassa joulukuussa.