Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jokelan valtavaa tulipaloa epäillään tahallaan sytytetyksi – kaikki vinkit ovat tärkeitä poliisille

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä Jokelan Laatikkotehtaantiellä 7.9. keskiviikkoiltana kello puoli yhdentoista aikaan liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista.

Silminnäkijöiden haaliminen liittyy suuren teollisuushallin tulipaloon. Tuusulan Jokelassa tuhoutui tuolloin noin 1300 neliömetrin suuruinen puurakenteinen ja pitkään tyhjillään ollut vanha teollisuushalli.

Liekkimeri tuhosi teollisuushallin Jokelassa yöllä – isoja kekäleitä lensi ympäristöön ja sytytti maastopaloja

Tulipalo aiheutti myös useita maastopaloja.

– Pelastuslaitoksen saapuessa kohteeseen rakennus oli täyden palon vaiheessa, eikä sitä voitu enää pelastaa. Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi, kertoo rikoskomisario Markku Lylykangas tiedotteessa.

Kaikki vinkit ovat poliisin mukaan arvokkaita.

– Jos näit jotain tai sinulla on tietoa tapahtuneesta, pyydämme toimittamaan tiedot poliisin osoitteeseen vihjeet.ita-Uusimaa@poliisi.fi, kehottaa Lylykangas.

Keski-Uusimaa on uutisoinut muutamien viime viikkojen aikana useista levikkialueen tulipaloista, joiden syttymiseen ei löydy mitään niin sanottua luonnollista tekijää, vaan kyse on ollut tahallisesta sytyttämisestä tai muutamassa tapauksessa laittoman nuotion jäänteistä.

Useiden tulipalojen suma Keski-Uudellamaalla – näin poliisi kommentoi selittämättömiä paloja