Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keravalainen Anne Pulkkinen voitti Isännöitsijä 2022 -palkinnon

Isännöitsijä Anne Pulkkinen Keravan Isännöinti Oy:stä on voittanut Isännöitsijä 2022 -kilpailun. Voittaja julkistettiin Isännöintipäivillä Jyväskylässä keskiviikkona.

Palkinnosta kilpaili kolme finalistia. Pulkkisen valinnassa perusteltiin hänen tapaansa kehittää isännöinnin toimintatapoja usein yhteistyössä keravalaisten taloyhtiöiden kanssa.

Keravalainen Anne Pulkkinen aloitti isännöitsijän työt kymmenisen vuotta sitten ja on toinen isänsä perustaman Keravan Isännöinti Oy:n pääosakkaista.

Ennen isännöintialalle siirtymistä Pulkkinen opiskeli medianomiksi, ja hän kehittääkin isännöintiä mielellään viestinnän keinoin. Keravan Isännöinnissä hän on uudistanut yrityksen toimintatapoja, asiakasviestintää ja asukassivuja, usein yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Pulkkisen mukaan isännöitsijänä onnistumisen tärkein tekijä on valmius kuunnella asiakasta.

– Yhteistyö hallitusten kanssa on isännöitsijän työtehtävistä tärkein. Silloin isännöitsijä ja hallitus pääsevät miettimään ja toteuttamaan tavoitteita yhdessä, hän sanoo Isännöintiliiton tiedotteessa.

Oman yrityksen johtamisen lisäksi Pulkkinen toimii aktiivisena kehittäjänä laajemminkin Keski-Uudellamaalla.

Isännöintityön tunnetuksi tekeminen ja asumisen opetuksen uudistaminen ovat Pulkkiselle tärkeitä teemoja. Hän toimii paikallisen Keski-Uudenmaan isännöinti ry:n oppilaitosvastaavana ja on ollut mukana Isännöintiliiton Asumisen opetus -työryhmässä, joka kehittää asumistaitojen verkkopeliä peruskouluikäisille. Lisäksi Pulkkinen kuuluu Keravan Yrittäjien hallitukseen.

Vuonna 2021 Pulkkinen käynnisti myös #isännöintitunnetuksi-haasteen, jotta isännöitsijät tekisivät itse työtään tunnetuksi sosiaalisessa mediassa. Kampanjassa ravisteltiin suuren yleisön mielikuvia isännöitsijöistä.

– Haluan viedä isännöitsijän työtä kohti asiantuntijaroolia. Kun asiakkaat tietävät alasta enemmän, arvostus ja luottamus saadaan paremmaksi.