Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuusulanjoentien silta avataan autoliikenteelle maanantaina

Useita vuosia venynyt remontti alkaa olemaan nyt loppusuoralla.

Tuusulan kunta tiedottaa, että Tuusulanjoentie avataan autoliikenteelle maanantaina 26.9.2022. Kevyt liikenne ohjataan edelleen väliaikaista reittiä pitkin Jokitien sillalle.

Autoliikenteen avaamista on saatu odottaa epäonnisella siltatyömaalla jo vuoden ajan. Alun perin silta valmistui vuonna jo 2016, mutta korjaukselle oli tarve jo kesällä 2021, kun Lahelan asukkaat huomasivat tien alkaneen painua sillan molemmilta puolin autojen ja bussien painosta.

Siltatyömaa on kohdannut kuluneen vuoden aikana useita viivästyksiä muun muassa vedenpinnan nousun vuoksi. Sateet nostivat Tuusulanjoen pinnan niin, että maa petti paalutuskoneen alta ja kone kaatui työmaan osittain veden peittämään kaivantoon.

Ongelmia on myös aiheuttanut materiaalien saatavuus.

Aivan valmista ei työmaalla silti vielä ole. Kunnan tiedotteen mukaan tiellä tehdään vielä kiveys- ja asfaltointitöitä, jonka vuoksi alueella on 30 km/h nopeusrajoitus ja ajorata on tavanomaista kapeampi.

Mikä voisi vielä mennä pieneen? Tuusulanjoen sillan remontilla on ollut kova onni

Lahelan pelloilla Tuusulassa melotaan – tulvahuippu saavutetaan viikonloppuna