Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Jyri Martiskainen halusi tutustua kuvanveistäjävanhempiinsa paremmin, joten kirjoitti heistä kirjan

Kotimaa: Poliisi luopuu nykyisistä haalarikameroista ja ottaa uutta tekniikkaa käyttöön 2023–2024. Uudet mobiilikamerat mahdollistavat livekuvan välittämisen tapahtumapaikalta esimerkiksi poliisin tilannekeskukseen.

Ulkomaat: Venäjä järjestää Ukrainalta valtaamillaan alueilla "kansanäänestykset" Venäjään liittymisestä.

Kulttuuri: Joensuulainen Jyri Martiskainen halusi tutustua paremmin vanhempiinsa, kuvanveistäjiin Maija Nuotioon ja Taisto Martiskaiseen, joten hän kirjoitti kirjan. Pariskunnan suurelle yleisölle tutuin teos lienee Roope Ankka -säästölipas.

Hyvinvointi: Miltä tuntuu, kun joutuu puolisonsa henkisen väkivallan kohteeksi, mutta terveydenhuollosta ei löydy apua? Vuosikymmenien liitossa kärsinyt kertoo tarinansa.

Ajassa: Kannattaako sähköauton ostaminen näillä sähkön hinnoilla? Entä miten saa vähävaraisille tarkoitetun tuen? Asiantuntijat vastaavat Etelä-Suomen Sanomien lukijoiden kysymyksiin.

Ajassa: Viime maaliskuussa Pikku Roballe avattiin ravintola, jossa on vain 20 paikkaa. Pöytävarausta ei ole aivan helppo saada.

– Ensin kävivät kaverit. Sitten tulivat naapurit. Lehdet kirjoittivat kivasti ja se räjäytti: yhtäkkiä varauksia oli kahdeksi kuukaudeksi, kuvailevat Luovuus kukkii kaaoksesta -ravintolan yrittäjät Rico Aaltonen, 30, ja Samu Räsänen, 32..

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja nyt ilmaiseksi. Koejakson voit tilata tästä.