Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järvenpää ennen, nyt ja tulevaisuudessa -kurssi kertoo kaupungin käänteistä

Haluatko tietää enemmän kotikaupungistasi Järvenpäästä? Tiedon saamisen mahdollistaa Järvenpään Opiston kurssi Järvenpää ennen, nyt ja tulevaisuudessa.

Kahdeksan opintotunnin kurssi perehdyttää neljänä tiistai-iltana kaupunkiin eri näkökulmista. Opettajan alustusten, keskustelun ja kysymysten kautta kurssile osallistuva saa vankan tietopaketin Järvenpäästä.

Kurssi-illat ovat tiistaisin 11.10.–8.11. kello 18.00–19.30 Järvenpään lukiolla, Lukionkatu 1. Kurssin vetää LuK Tuula Siltasari- Peltonen.

Kurssila selviää miten Järvenpää muuttui metsästä kartanoiden pelloiksi ja ajan myötä kaupungiksi. Tutuksi tulee myös ainutlaatuinen kulttuurihistoria Jean Sibeliuksen, Juhani Ahon ja Eero Järnefeltin kautta ohitamatta nykyistä kulttuurielämää.

Monipuoliset luontokohteet ja rakennettu ympäristö sekä Järvenpään nykytila ja tulevaisuudennäkymät muutosten myllerryksessä käsitellään myös.

Kaupunki tarjoaa erikoisetuna kurssin ilmaiseksi Järvenpäässä alle kaksi vuotta asuneille. Muille kurssimaksu on 28 euroa.

Ilmoittautuminen opistopalvelut.fi/jarvenpaa ja nro 2924 tai puhelimitse 09 2719 2498