Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Visa Sippola keksi opiskeluaikanaan uudenlaisen kirurgisen poran ja ryhtyi yrittäjäksi – "Meillä kaikilla on optimistressitaso, eikä se ole kenelläkään nolla", sanoo tekemistä tarvitseva monilahjakkuus

Henkilö: Visa Sippola keksi parikymppisenä uudenlaisen kirurgisen poran. Lääketieteen opinnot jäivät tauolle, kun Sippolasta tuli yrittäjä.

Sippolaa motivoi ajatus siitä, että omassa yrityksessään hänellä on mahdollisuus vaikuttaa kirurgian kehitykseen ja sitä kautta myös yhteiskuntaan.

– Meillä kaikilla on optimistressitaso, eikä se ole kenelläkään nolla. Voin parhaiten, kun stressitasoni on suhteellisen korkea. Minulla pitää olla riittävästi tekemistä, hän sanoo.

Ajassa: Itärajan pinnassa sijaitsevalla Karjalan kultalinjalla etsitään kiivaasti uusia esiintymiä. Syynä on korkealla pysyttelevä kullan hinta. Kaivoksen kultaralli käy yötä päivää.

Ajassa: Tänään juhlitaan paholaista vastustavaa arkkienkeliä.

Yli- ja arkkienkeli Mikaelin tehtäviä ovat taistelu paholaista vastaan, sielujen pelastaminen ja Jumalan kansojen suojelu. Mikkelinpäivää vietetään tänään kriisien keskellä Mikaelin ja muidenkin enkelien hengessä sekä kaikkien lasten kunniaksi.

Ulkomaat: Afganistanin länsimielinen hallitus kaatui runsas vuosi sitten. Sen seurauksena naisten toimintavapaus romahti, arvaamaton moraalipoliisi valvoo ja miljoonat ovat ilman työtä. Maassa on myös nälänhätä – mutta rauha.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Keski-Uusimaan verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!