Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupunginhallituksen ehdotus: Vanhankylänniemen työpajakahvila lopettaa vuodenvaihteessa

Järvenpään kaupunki tiedottaa, että kaupunginhallitus saa kokouksessaan tiistaina 4.10.2022 päätettäväkseen Vanhankylänniemen Kartanon kehittämiseen tähtäävät jatkotoimet.

Kaupungin osaamis- ja työllisyyspalvelut on toiminut kiinteistössä kesästä 2019 alkaen järjestäen kahvilatoimintaa ammatillisena työpajatoimintana. Sopimus työpajatoiminnasta jatkuu 31.12.2022 saakka.

Kaupunki kertoo tiedotteessaan, että Vanhankylänniemen alue on Järvenpäälle tärkeä ulkoilu- ja virkistysalue ja Kartanon kiinteistö on oleellinen osa tätä kokonaisuutta. Ennen kaupungin omaa työpajatoimintaa kiinteistössä on toiminut myös useita yrittäjiä. Osana kehittämisen jatkotoimia pyritään kartoittamaan laajalti erilaisia yritystoimijoita, jotka olisivat kiinnostuneita toimimaan Vanhankylänniemen Kartanolla joko koko- tai osa-aikaisesti. Kartoitus tehdään neuvottelumenettelyllä.

Kaupunginhallitukselle tuodaan nyt päätettäväksi ehdotus, jonka mukaan kaupungin ammatillista työpajatoimintaa jatketaan Vanhankylänniemen kartanolla määräaikaisena 31.12.2022 saakka ja käynnistetään neuvottelut Kartanon Kahvilan toiminnasta kiinnostuneiden yritysten kanssa.