Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle valittiin johtajia tiistaina – nimet tuttuja Keusotesta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus valitsi hyvinvointialueelle johtajia kokouksessaan tiistaina. Integraatiojohtajaksi valittiin Kristiina Kariniemi-Örmälä ja tieto- ja digijohtajaksi Antti Ylä-Jarkko. Kumpikin heistä on hoitanut vastaavaa työtehtävää Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymässä.

Terveyspalvelut ja sairaanhoito -palvelualueen johtajaksi aluehallitus päätti esittää Susanna Pitkästä, joka hoitaa vastaavaa tehtävää nykyisessä Keusotessa. Palvelujohtajan valinnasta päättää aluevaltuusto.

Kaikkia kolmea johtajaa rekrytoitiin hyvinvointialueen sisäisellä ilmoittautumismenettelyllä ja ansiovertailulla.

Johtajavalintojen lisäksi aluehallitus perehtyi iltakouluosiossa muun muassa sosiaali- ja terveysministeriön julkaisemiin katsauksiin hyvinvointialueiden hallintomallista ja siirtymän valmistelun tilanteesta.

– On hienoa havaita, että Keusoten alueella tehty vuosien työ kuntayhtymän rakentamisessa näkyy nyt paalupaikkana valtakunnallisessa hyvinvointialueiden valmiusvertailussa. Tämä antaa meille hyvät lähtökohdat turvalliselle siirtymiselle tulevana vuodenvaihteessa, toteaa aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu tiedotteessa.