Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Näyttelijä Miska Kajanus kulkee nöyränä unelmia kohti – "Inhottava, hämäräperäinen vuokraisäntä tuntuu olevan huudossa minun iälläni ja naamallani"

Henkilö: Näyttelijä ja viihdealan monitoimija Miska Kajanus on tehnyt useita vuosia nöyrästi pieniä rooleja Los Angelesissa Hollywoodin tähtitehtaan kupeessa. Iso unelma toteutuu jos on toteutuakseen.

– Ulkomaalainen inhottava, hämäräperäinen vuokraisäntä tuntuu olevan huudossa minun iälläni ja naamallani. Ja venäläisiä rosvoja tarvitaan aina Amerikassa! hän kertoo viimei aikaisista rooleistaan.

Nyt perheessä on isossa roolissa kesällä syntynyt tytär.

Pyöräily: Suomalaiset polkupyörämatkailijat Valtteri Heinälä ja Alvari Poikola ovat pyöräilleet jo 7000 kilometriä ja matkasta on takana vasta kolmannes. Määränpäänä on Singapore.

Merellä: Valokuvaaja Jarno Artika viettää syksynsä Suomen Purjelaivasäätiön kuunari Helenan kannella.

Ajassa: Vaikka tiedetään, että ikiliikkujan keksiminen on mahdotonta, uusia yrittäjiä riittää.

Ajassa: Taru sormusten herrasta on äärioikeiston identiteetin peruskivi. Fantasiakirjallisuus on ollut tärkeä inspiraation lähde myös Italian tulevalle pääministerille Giorgia Melonille. Julkaisemme New York Times Companyn artikkelin kokonaisuudessaan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Keski-Uusimaan verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!