Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keravalainen – nyt voit auttaa edistämään vantaalaisten ja keravalaisten hyvinvointia

Asukkailla on nyt mahdollisuus vaikuttaa hyvinvointia ja terveyttä edistävien palvelujen kehittämiseen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella. Asukkaiden näkemyksiä ja kokemuksia kerätään verkkokyselyn ja työpajojen kautta, Keravan kaupunki tiedottaa.

– Haluamme, että vantaalaiset ja keravalaiset voivat hyvin. Siksi kehitämme Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle uusia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä toimintamalleja sekä palvelualustaa, joiden avulla hyvinvointia ja terveyttä edistävät palvelut on entistä helpompi löytää. Koska palveluja tehdään asukkaille, haluamme kuulla tulevan hyvinvointialueen asukkaita toiminnan kehittämisessä, tiedotteessa kerrotaan.

Verkkokyselyn avulla kartoitetaan asukkaiden kokemuksia ja näkemyksiä kulttuuri-, liikunta- ja luontopalvelujen sekä järjestötoiminnan pariin löytämisestä. Vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia ja vastata voi suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Vastaa kyselyyn Osallistuva Vantaa -palvelussa 30.11. mennessä.

Asukastyöpajoissa voit kertoa omia ajatuksiasi siitä, kuinka Vantaan ja Keravan asukkaat löytäisivät helposti hyvinvointia ja terveyttä edistävien palvelujen pariin, kuten kulttuuri-, luonto- ja liikuntapalveluihin sekä järjestöjen toimintaan.

Työpajat järjestetään yhdessä kokemusasiantuntijoiden kanssa. Työpajoissa kohtaat muita ihmisiä ja pääset vaikuttamaan alueen palvelujen kehittämiseen. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa. Tilaisuudet ovat rentoja, ja niissä puhutaan myös englantia tarpeen mukaan.

Työpajojen ajankohdat:

Avoin asukastyöpaja yli 65-vuotiaille: 14.11. klo 13–15 Korson korttelikerho, Korson kirkon seurakuntasali, Merikotkantie 4, Vantaa

Avoin asukastyöpaja alle 30-vuotiaille: 22.11. klo 16–18 Keravan Ohjaamo, Kauppakaari 11, Kerava (katutaso)

Avoin asukastyöpaja kaikille asukkaille: 23.11. klo 13–15 Tikkurilan asukastila, Lummetie 2a (4. kerros), Vantaa

Ilmoittautumista toivotaan etukäteen kahvitarjoilua varten sekä mahdollisten muutosten varalta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Projektikonsultti Reetta Kyyrö, VaKeHyva – Hyvät palvelut -hanke: reetta.kyyro2@vantaa.fi, p. 040 665 8266.