Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keravan Energian ja Sipoon Energian asiakkaille helpotus laskuihin talvella

Keravalla ja Sipoossa asuvien sähkönsiirtolaskut pienenevät kolmen kuukauden ajaksi. Keravan Energia ja Sipoon Energia tiedottavat poistavansa sähkönsiirron eli verkkopalvelun perusmaksut kokonaan joulukuun, tammikuun ja helmikuun laskuilta.

Sähkönsiirron perusmaksujen laskuttamatta jättämisen taustalla on kantaverkkoyhtiö Fingridin toiminta.

Fingrid ilmoitti keskiviikkona, että se jättää perimättä sähköverkkoyhtiöiltä niiden kantaverkkomaksuja yhteensä neljän kuukauden ajalta.

Fingridin päätös jättää kantaverkkomaksut perimättä antaa Keravan Energialle ja Sipoon Energialle mahdollisuuden helpottaa asiakkaiden tilannetta talvella, jolloin sähkönkulutus on suurta ja kustannukset korkeimmillaan.

– Tulemme viemään säästämämme kantaverkkomaksut suoraan asiakkaidemme laskuihin poistamalla perusmaksut, sillä sille on tarvetta juuri nyt, kun samanaikaisesti sähkön myyntihinnat ovat nousseet voimakkaasti” kertoo Keravan Energian toimitusjohtaja Jussi Lehto yrityksen tiedotteessa.

–Asiakkaidemme ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä, vaan nämä alennukset astuvat voimaan automaattisesti joulu-, tammi- ja helmikuun laskuissa.