Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Testosteroni mietityttää miehiä ja se näkyy valmisteiden myyntimäärässä – "Tyypillinen potilas on 30–40-vuotias"

Näköislehdessä tänään 14 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Hyvinvointi: Testosteronivalmisteiden myynti on liki kolminkertaistunut runsaassa kymmenessä vuodessa. Moni mies on huolestunut testosteronitasostaan.

– Tyypillinen potilas on 30–40-vuotias mies, jolla on jaksamiseen ja seksuaaliseen suoriutumiseen liittyviä oireita. On ruuhkavuodet päällä ja on vain jaksettava painaa, kuvailee urologian erikoislääkäri Lauri Flöjt.

Talous: Lundian toimitusjohtajan saappaisiin syyskuun alussa hypännyt Karri Koskelo sai johdettavakseen vetreän 74-vuotiaan. Uusia vahvuuksia Lundian ei ole tarvinnut keksiä, vaan viestiä ainoastaan terävöittää.

Ajassa: Kylien etujärjestö esittää kyläkouluille pelastustoimia. – Noin 90 prosenttia maaseudun kouluista on Suomessa lakkautettu 30 viime vuoden aikana. Onko Suomessa enää 2030-luvulla yhtään kyläkoulua? Suomen Kylät ry:n toiminnanjohtajan Aleksi Koivisto kysyy.

Henkilö: Päivi Hyyrynen johtaa Pietarissa suomalaista koulua. Hän kannustaa suomalaisia tutustumaan Venäjän historiaan ymmärtääkseen, miksi barrikadeille nouseminen on naapurimaassa helpommin sanottu kuin tehty.

Uskonto: Miika, 36, ja Minna Koskelan, 22, elämä kävi reilut neljä vuotta sitten läpi myllerryksen, jonka seurauksena heiltä pyyhkiytyivät pois lähes kaikki tärkeät ihmissuhteet. He irtautuivat vanhoillislestadiolaisesta liikkeestä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Keski-Uusimaan verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!