Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sibelius kalenteri 2023 esittelee Ainolan esineistöä

Lion Hannu Tamminen on koonnut "Ainolan esineet kertovat"-teemalla Sibelius-kalenterin 2023. Kalenterin kuvat on ottanut Ainola-säätiö Ainolassa esillä olevista esineistä.

Ainolan museonjohtaja Julia Donner piti kalenteri ideaa hyvänä ja se tuonee lisää kiinnostusta yksityiskohtiin ja ensi kesänä kysymyksiä oppaille.

Lions Club Järvenpää/Jean Sibelius myy Sibelius-kalentereita lauantaisin ja sunnuntaisin Järvenpään Prisma-keskuksen käytävällä. Lauantaisin kalenterin voi käydä ostamassa 10 eurolla kello 10–14 ja sunnuntaisin kello 12–16; paitsi isänpäivänä 13.11. ei ole myyntiä.

Kalentereita on myynnissä myös Pyöräliike Chebicissä. Kalenterin tuotto ohjataan järvenpääläisille musiikin, taiteiden ja tanssin opiskelijoille ensi kevään stipendeihin.

Lions Club Järvenpää/ Jean Sibeliuksen toimittama Sibelius-kalenteri on järjestyksessään 20. Työryhmässä olivat mukana Hannu Tammisen lisäksi Jaakko Kuusela ja Kari J. Hietala.